Skip to main content
 • Πόλεις του αύριο

  Σχεδιάζουμε ένα Βιώσιμο Μέλλον

 • Τεχνoλογία

  Σχεδιασμένες για τον άνθρωπο

 • Πράσσινη ανάπτυξη

  Με γνώμονα μια βι΄ωσιμη ανάπτυξη

Εταιρικό προφίλ

Η “Γεωγραφική Α.Ε.” ιδρύθηκε το 1995 από ομάδα μηχανικών πολυετούς εμπειρίας, στοχεύοντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τόσο στον εγχώριο κρατικό τομέα  (Ελληνικό Δημόσιο και Τοπική Αυτοδιοίκηση) όσο και σε ιδιώτες. Η εταιρεία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, τη μελέτη και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, έχει δε εγγραφεί στο Μητρώο Μελετητών στις αντίστοιχες κατηγορίες (η χαμηλότερη Α, η υψηλότερη Ε) ως εξής:

Ε' Τάξη Πτυχίου στην κατηγορία 10

(Συγκοινωνιακές Μελέτες)

Ε' Τάξη Πτυχίου στην κατηγορία 16

(Τοπογραφικές Μελέτες)

Α' Τάξη Πτυχίου στην κατηγορία 27

(Περιβαλλοντικές Μελέτες)

Το επιστημονικό προσωπικό της “Γεωγραφική Α.Ε.” αποτελείται από τουλάχιστον είκοσι πεπειραμένους μηχανικούς με αντίστοιχη επιστημονική εξειδίκευση. Η πλειονότητα αυτών φέρει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στα σχετικά αντικείμενα, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι επιλέχθηκαν μέσω διαδικασίας συνεντεύξεων από το Τμήμα Επιλογής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Ήδη από την ιδρυτική της ημερομηνία η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO από την TUV Austria. Σήμερα συγκεκριμένα έχει ελεγχθεί ότι λειτουργεί με το Σύστημα Ποιότητας ISO 9001 (Total Quality Management System of EN ISO 9001) για τις δραστηριότητες που αφορούν και τις τρεις κατηγορίες δραστηριοποίησης της εταιρείας (10, 16 και 27). Διενεργούνται από την TUV Austria ετήσιοι έλεγχοι ποιότητας, καθώς και εκτεταμένοι ανακεφαλαιωτικοί έλεγχοι ανά διετία, οπότε και ανανεώνονται τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Εκτός των άλλων, η “Γεωγραφική Α.Ε.” αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τη Bentley Systems Inc., πρώτη παγκοσμίως εταιρεία παροχής τεχνικού λογισμικού στους τομείς του αρχιτεκτονικού και βιομηχανικού σχεδιασμού, της γεωπληροφορικής, καθώς και ειδικοτήτων των έργων πολιτικού μηχανικού. Σχετικά πρόσφατα η Bentley Systems εξαγόρασε μεταξύ άλλων και τη Haestad Methods, εταιρεία παροχής εξειδικευμένου λογισμικού υδραυλικών επιλύσεων.

Αρχομένης από το 2007, η “Γεωγραφική Α.Ε.” αποτελεί μέλος του Προγράμματος Συνεργατών της Bentley (Bentley’s Channel Partner Program) και έχει ενεργά δεσμευτεί στην προώθηση υπηρεσιών για τη βέλτιστη εξεύρεση λύσεων σε πολυπαραμετρικά θέματα και μελέτες, όπως αυτές που αφορούν τους τομείς οδοποιίας, τοπογραφίας, κτιριακού σχεδιασμού και λοιπών δραστηριοτήτων μηχανικού.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός περιλαμβάνει το λογισμικό της Intergraph σχετικά με συγκοινωνιακές – περιβαλλοντικές μελέτες, ψηφιακή φωτογραμμετρία, ψηφιακή χαρτογραφία, ορθοφωτοχάρτες, τηλεπισκόπηση και GIS. Στην εταιρεία μας λαμβάνει χώρα ευρεία χρήση των προγραμμάτων Inroads Suite, Descartes, I/RAS B, Inrail, Bentley Map και άλλων, μέσω της πλατφόρμας των εφαρμογών Microstation και λίαν συντόμως εντός του 2009 και του ProjectWise (διαχείριση και διάρθρωση μελετών μέσω workflows και folder structure που παραμετροποιεί την πρόσβαση, προστατεύει από λάθη επικαλύψεων και οργανώνει υποδειγματικά εξαρχής το σύνολο των ροών και διαδικασιών, δίχως conflicts αρμοδιοτήτων)

Συνοπτικά, η εταιρεία αναπτύσσει, δημιουργεί και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς:

 • Μελέτες Οδοποιίας
 • Κυκλοφοριακές Μελέτες
 • Εθνικό Κτηματολόγιο
 • GIS (Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών)
 • Τοπογραφικές Εφαρμογές και Μελέτες
 • Φωτογραμμετρία
 • Τηλεπισκόπηση - Φωτοερμηνεία
 • Ψηφιακή Χαρτογραφία
 • Αποτύπωση Μνημείων και Αρχαιολογικών Περιοχών
 • Μελέτες δικτύων κοινής ωφέλειας
 • Υπηρεσίες Συμβούλου

Θέσεις εργασίας

Στείλτε μας το βιογραφικό σας με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 210 64 41 372.

Η φόρμα υποβολής βιογραφικού παρατίθεται ακολούθως σε μορφή pdf:

Κατέβασμα

Ισολογισμοί τελευταίων ετών
2023

Κατεβάστε το PDF

2022

Κατεβάστε το PDF

2021

Κατεβάστε το PDF

"Σχεδιάζουμε ένα
βιώσιμο το μέλλον
"

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα.

bc

Αλεξανδρουπόλεως 23, Αθήνα
115 27 Αθήνα
Τηλ: 2106455820
Email: mail(@)geografiki.gr
Αρ. ΓΕΜΗ:

Πολιτικές

 • Όροι χρήσης
 • Απόρρητο

Χρήσιμα

bc bc
bc

© WebSite and Digital Marketing by EarthOnWire.