Προϊόντα Bentley

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ  αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα προϊόντα λογισμικού της Bentley Systems Inc., κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως στην παροχή τεχνικού λογισμικού που καλύπτει όλο το φάσμα του κύκλου ζωής των τεχνικών υποδομών.
Οι πλήρως αλληλοσυμπληρούμενες και συνεργαζόμενες εφαρμογές της Bentley καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των τομέων αρχιτεκτονικής και κτηριακών κατασκευών, έργων πολιτικού μηχανικού, δικτύων κοινής ωφελείας, βιομηχανικού σχεδιασμού και γεωπληροφορικής. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ανεξάρτητης εταιρείας αξιολόγησης Daratech, η Bentley αποτελεί αυτή τη στιγμή τον νο. 2 πάροχο τεχνικού λογισμικού παγκοσμίως, όπως επίσης κατέχει και τη 2η θέση στον τομέα της γεωπληροφορικής.
Από το επίπεδο του σχεδιασμού και της κατασκευής έως την συντήρηση, η Bentley και οι συνεργάτες της βρίσκονται πάντα δίπλα στον μηχανικό παρέχοντας όχι μόνο εξειδικευμένες λύσεις αλλά και διαρκή εκπαίδευση και υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί.
Με 2,800 εργαζόμενους σε πάνω από 50 γραφεία σε όλο τον κόσμο και μ’ ένα από τα πιο εκτεtαμένα δίκτυα αντιπροσώπων και συνεργατών, η Bentley Systems πρωτοπορεί στον τομέα της υποστήριξης, τόσο μέσω του προσωπικού της και αυτό των συνεργατών της, όσο και μέσω χρήσης ειδικών διαδικτυακών ιστοτόπων που εξασφαλίζουν άμεση και εξατομικευμένη ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη.